EOD® 10 odijelo postavlja novi zlatni standard za zaštitu od eksplozije, ergonomskog dizajna i tehničkih mogućnosti. Med-Eng višegodišnji program razvoja usmjeren na korisnički orijentiran dizajn, pruža najbolje moguće cjelokupno iskustvo te su rezultati i više nego zadovoljavajući.

Odijelo je znatno lakše, udobnije i daje korisnicima mnogo veću mobilnost. Jakna i hlače u potpunosti su redizajnirani kako bi se smanjila težina i umaranje korisnika. Nova i poboljšana ambijentalna ventilacija odijela, kao i ventilacijski sustavi, korisnicima pružaju osjećaj svježine te operater može ostati usredotočen na posao. Poboljšani i novi materijali omogućuju protueksplozijskim tehničarima da rade slobodno u teškim uvjetima duže vremena.

Kaciga EOD 10 potpuno je preoblikovana kako bi poboljšali usredotočenost, zaštitu i komfornost. EOD 10 kaciga ima sustav glasovne naredbe i nove mogućnosti regulacije svijetla te pruža poboljšane sustave upozorenja i sustave za podršku korisnicima u različitim operativnim okruženjima.

10 EOD odijelo i kaciga komplet daje EOD operaterima vrhunsku uravnoteženu zaštitu od četiri glavne prijetnje kod eksplozija: pretlaka, fragmentacije, udara i topline. Također, treba napomenuti da je Med-Eng ocjenjivao i pažljivo primjenjivao ​​najnovije lagane zaštitne materijale te povećavao ukupnu zaštitu, dok je težina značajno smanjena. To je izvanredan uspjeh.

Da biste saznali više o brojnim poboljšanjima imogućnostima koje nudi u ovom naprednom zaštitnom platformi, obratite se nama kao ekskluzivnom zastupniku tvrtke Med-Eng.