Dantherm mobilni CDT odvlaživači nude brzu i jednostavnu kontrolu za servisne tvrtke i građevinsku industriju.
CDT jedinice su poznate po jednostavnosti korištenja za krajnjeg korisnika, superiornoj digitalnoj kontroli i robusnom dizajnu.

Kontrola štete u slučaju poplava, puknutih vodovoda ili kao popratni efekt nakon gašenja vatre, iziskuje efektivno odvlaživanje prostora. Iz ovog razloga servisne tvrtke za saniranje šteta diljem svijeta preferiraju Dantherm CDT paletu mobilnih odvlaživača za navedeni posao. Oni su brzi i štede energiju. Pružaju precizno digitalno upravljanje, postavljanje, informacije o radu, jednostavno pronalaženje grešaka u radu i točnu informaciju o satima i efektive rada, kao i potrošnju energije, te očitava temperaturu i relativnu vlažnost zraka.

Ubrzavanje postupka gradnje
Dantherm CDT jedinice, također su popularne unutar građevinske industrije, radi njihove jednostavnosti u korištenju i mobilnosti. Nude efektivnu i preciznu kontrolu sušenja ciglenih ili betonskih zidova, što štedi novac i vrijeme bez nepotrebnog forsiranja procesa. Nadalje, CDT jedinice su dizajnirane kako bi zadovoljile moderne zahtjeve niske potrošnje energije.

CDT sa kondenzatorskom pumpom
Mobilni CDT odvlaživač može biti opremljen sa kondenzatorskom pumpomm koja se instalira umjesto rezervoara za vodu (kondenzat). Ispumpava kondenzat u odvod. Korišteći ovu pumpu omogućujete odvlaživaću da radi neprekidno, te nije potrebno prazniti rezervoar kondenzata. Visina podizanja vode kondenzata je maksimalno 4 m. Pumpa je dostupna kao dodatna oprema.

Specijalne verzije sa zračnim kanalima
CDT 30 S i CDT 40 S su opremljeni sa 1 kW grijaćim elementom, ventilatorom visokog pritiska i dva zračna kanala koji dozvoljavaju priključivanje fleksibilnih zračnih cijevi. Ovo je pogodno za isušivanje prostorija sa drvenim podovima.

Visoke performanse i digitalno upravljanje
CDT paleta nudi kapacitete od 30 do 94 l/24 h i maksimalnu temperaturu rada od 32° C, kao i superiornu kontrolu postavki i rada. Digitalni displej nudi brzu i jednostavnu kontrolu funkcija odvlaživanja i rada. Nadalje sati i potrošnja energije mogu biti očitani na displeju.

Lagani i sigurni transport
CDT jedinice su pažljivo dizajnirane radi jednostavnog rukovanja i transporta. Podesive i fiksne ručke osiguravaju sigurno upravljanje i rad. Robusni gumeni kotači čine CDT’s jednostavnim za pomicanje uz i niz stepenice, te preko nepravilnih tla. Kotači su u liniji sa rubom stranica kako bi se spriječilo udaranje i oštećivanje drugih objekata prilikom transporta. Kod transporta i skladištenja CDT jedinice zahtijevaju minimalno prostora.

Kako CDT radi
Sve jedinice u Dantherm CDT paleti su kondenzirani odvlaživači. Integrirani ventilator uvlači vlagu u odvlaživač, te prolazi kroz isparivač. Kada vruća vlaga dođe do hladne površine na isparivaču, kondenzira vodu koja ide u rezervoar. U procesu, suhi zrak je grijan i vraćen u prostoriju. Neprekidna cirkulacija zraka kroz jedinicu reducira relativnu vlažnost, dajući brzo, ali nježno sušenje.

Preuzmi brošuru