Početna/VATROGASNA OPREMA/Hidraulični alati/LUKAS eDRAULIC E3 razupore

LUKAS eDRAULIC E3 razupore

Prospekt

Opis

  • NAPAJANJE ISPOD e³ KONTROLE: Pametna nadzorna ploča s prikazima za dijagnostiku performansi.
  • Udvostručenje radnog vremena zbog nove razvijene baterije 9Ah
  • Može raditi do 60 minuta u slatkoj i slanoj vodi dubine 3 m
  • Baterija se može mijenjati pod vodom
  • Poseban zahvat na bilo kojem materijalu zahvaljujući “Shark tooth” nastavcima.
  • Dodatne ploče za širenje i zatvaranje
Model: SP 333 e³ SP 555 e³ SP 777 e³
Sila širenja do  836 kN  658 kN  600 kN
Sila širenja 25 mm od vrha prema unutra (EN)  42 kN  52 kN  63 kN
Udaljenost rasipanja  600 mm  730 mm  813 mm
Sila stiskanja do  144 kN  115 kN  122 kN
Vučna sila  56 kN  58 kN  60 kN
Vučna udaljenost  440 mm  569 mm  655 mm
Dimenzije  823 × 256 × 253 mm  923 × 265 × 253 mm  997 × 309 × 253 mm
Težina  17.1 kg  19.9 kg  23.4 kg
IP klasifikacija  IP 58  IP 58  IP 58
Broj artikla  93-10-13  93-10-23  93-10-31

Značajke:

Slana voda

S plavom baterijom LUKAS e3 operacije spašavanja u slanoj vodi na dubini od 3 m do 60 minuta više nisu problem. Ikona slane vode svijetlit će na nadzornoj ploči kako bi potvrdila da je umetnuta baterija kompatibilna sa slanom vodom.

Snaga

Skala pokazatelja snage prikazuje raspon tlaka kojim alat radi tijekom uporabe i pruža informacije o preostaloj dostupnoj snazi.

Upozorenje od zakretanja

Ako alat za spašavanje otkrije prekomjernu promjenu kuta u odnosu na smjer rezanja, npr. zbog nepravilne primjene alata, boja plavo osvijetljenog gumba za uključivanje/isključivanje mijenja se u crvenu, što tjera korisnika da prilagodi kut i pravilno rukuje alatom za spašavanje. Korisnik tada može promijeniti položaj alata za spašavanje – izbjegavajući opasnu situaciju i, kao rezultat toga, ne samo da radi učinkovitije, već i štiti žrtvu i sebe.

Temperatura

Indikator temperature upozorava korisnika na mogućnost pregrijavanja alata.

Kako bi se spriječilo pregrijavanje alata, turbo postaje neaktivan kada zasvijetli odgovarajuća LED dioda na upravljačkoj ploči. To znači da se alat ne isključuje, već jednostavno nastavlja. raditi normalnom brzinom kako bi se izbjeglo daljnje povećanje temperature. Ovom novom značajkom također povećavamo KONTROLU korisnika nad alatom.

Nadzorna ploča ima senzor temperature koji uvijek mjeri temperaturu elektronike. Ako električna energija dosegne temperaturu od 90 ° C, svijetli odgovarajuća LED dioda na nadzornoj ploči. Kao što je gore opisano, LED služi samo kao upozorenje. Kad LED zasvijetli, turbo način rada alata postaje neaktivan i alat nastavlja raditi normalnom brzinom.

Ugrađena elektrika dizajnirana je da izdrži čak i temperaturu od 150 ° Celzija bez oštećenja. Zapravo, u opsežnim testovima nije dosegnut prag od 90 ° s ispravnim alatom. Međutim, ako je alat neispravan, npr. ako je električni priključak na motor labav zbog oštećenja, moguće je da se navedena temperatura postigne.

Turbo

Za još brži rad, serija E3 ima turbo način rada koji se može lako kontrolirati pomoću upravljača. Korisnik može aktivirati turbo način rada tako da potpuno zakrene zvjezdasti upravljač skroz udesno. Ikona podudaranja na nadzornoj ploči ostaje osvijetljena sve dok se alat koristi u turbo načinu rada.

Kapacitet baterije

Alat za spašavanje komunicira s baterijom LUKAS za spašavanje putem ugrađenog softvera i daje korisniku informacije o preostalom kapacitetu baterije. Indikator razine napunjenosti koristi se za pojednostavljenje praćenja preostalog kapaciteta baterije i osigurava korisniku da pravovremeno može zamijeniti bateriju.

Zvjezdasti upravljač

Kada se upravljač okreće, odgovarajući pokazivač smjera svijetli sve dok je upravljač okrenut u tom smjeru. Korisniku u trenutku radnog koraka pokazuje da li se uređaj trenutno otvara ili zatvara. Uz prepoznavanje smjera otvaranja i zatvaranja, korisnik zadržava KONTROLU nad alatom i neverbalno informira sve promatrače o trenutnom radnom koraku.

Razupora SP333
Razupora SP555
Razupora SP777

Možda će vam se također svidjeti…

Go to Top